Alles over Decoratie Helsen

Sinds 1965 actief


Vader Louis Helsen had zijn stiel geleerd op leercontract  en begon op 24 jarige leeftijd zijn eigen schilderzaak in Oevel. Eerst in de Kerkstraat ( nu Oeveldorp) om daarna groter te starten op de Tongerlostraat 1. Moeder Roza stonds sinds de start van de zaak steeds in de winkel. In 1995 werd het tijd om het roer om te gooien en de nieuwe generatie hun weg te laten bewandelen. Luc en Chantal zijn sinds dien de bezielers en creatieve zaakvoerders van decoratie Helsen.

Na twee jaren ( 1997 ) is de nieuwe winkel geopend op de Tongerlostraat 54. Deze winkel was kleiner en decoratiever maar ook gespecialiseerder. Nieuwe technieken en producten vonden meer en meer  de weg naar de winkel / showroom.

Met de jaren zijn we ons meer gaan toespitsen op de raamgarniering en zonweringen. Wat nu onze hoofd bezigheid is geworden.

Sinds 2018 is de winkel gesloten en zijn we verhuisd naar Tongerlo. Vanaf nu werken we op afspraak en kunnen we u als klant nog beter van dienst zijn. We komen met onze technische bagage en staalmateriaal ter plaatse om het beste advies en een vrijblijvende offerte te bezorgen. 


 

Onze troeven:

  • snelle service
  • plaatsing door de zaakvoerders
  • technisch advies
  • herstellingen
  • vrij blijvende offerte


Kwaliteit  en goede service dragen wij hoog in het vaandel.